Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Třívrstvá dřevěná podlaha Esco the family. 01 ADAM

Dřevěné dubové podlahy Esco the family jsou klenotem nejedné domácnosti, mají 7 odlišných odstínů, které jsou označeny číslem a jménem.

Pokud toužíte po klasické dubové podlaze s příjemným teplým tónem a originálním vzhledem, pak je pro vás Esco the family. 01 ADAM číslo jedna. K dostání je na trhu s celkovou tloušťkou 14 mm a nášlapnou vrstvou 3 mm. Nejvhodnějším podkladem pod podlahu je samonivelační stěrka.

Dřevěné podlahy od Supellexu mají několik výhod, proto jsou v poslední době víc a víc žádané. Mezi jednu z předností patří stabilní konstrukce podlahy. Poslouží i pro účely podlahového vytápění, takže se komfortu a elegance vzdávat nemusíte ani kvůli praktičnosti. Dřevěná podlaha je vhodná i do domácností, kde řádí děti a domácí mazlíčci. Kde využít dřevěné podlahy?

Dřevěné podlahy jsou vhodné skoro do každé místnosti v domě. Výjimku však tvoří právě koupelna, neboť podlahy nejsou voděodolné. Pro účely venkovního využití na terasu také nejsou vhodné. Naopak v obývacím pokoji vám elegantně podtrhnou obývací stěnu, v kuchyni zase sladí celkový prostor s nábytkem.

Jak pečovat o dřevěnou podlahu?

  • Viditelné nečistoty - jistě každého napadne luxování a zametání, pokud vidíte na podlaze drobky. To je samozřejmostí u všech druhů podlah.
  • Vytírání - dřevěná podlaha a přílišná vlhkost nejde moc dohromady. Podlahu vytírejte po směru vláken dřeva. Vždy hodně vyždímaným hadrem, aby se vlhkost nevsakovala do materiálu. Při vytírání užívejte speciální čisticí prostředky, které jsou určené na dřevo.
  • Olejování - nejedná se o pravidelnou činnost, postačí přibližně 1x za dva roky.

Pro čištění podlahy doporučuje výrobce rozličné produkty, které významně zvýší její životnost. Vhodné je mimo jiné mýdlo na dřevo od společnosti Dr. Schutz. U podlahového vytápění se doporučuje pracovat s údržbovým olejem Osmo.

Zveme Vás do našich showroomů, kde Vám s realizací Vaší nové podlahy kvalifikovaně poradíme.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama