Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinylové podlahy Supellex

Nedílnou a snad nejdůležitější součástí každého interiéru – ať se jedná o domácnost nebo třeba kanceláře – jsou podlahy.

Chystáte-li se k modernizaci či rekonstrukci podlah, spojte novodobou kvalitu s dlouhou životností a jedinečným vzhledem. A abyste se ve vinylových podlahových krytinách dokázali dobře zorientovat, nabízíme vám přehled kolekcí, které nabízíme.

Ke špičkovým výrobcům vinylových podlahovin patří francouzská společnost Gerflor. A právě její nové kolekce, vyrobené nejpokročilejší technologií, vám můžeme nabídnout.

Kolekce DESIGNART a jejich charakteristika

  • HOME – jedná se o celoplošně lepené vinylové dílce, jejichž dekory imitují dřevo a kámen. Po stranách jednotlivých lamel jsou „přiznané spáry“, které zdůrazňují vzhled přírodních materiálů. Krytina je vhodná pro použití v domácnosti - užitná třída 23/31.
  • HOME Click - plovoucí vinylové podlahy se zámkovým systémem LOCK, jenž umožňuje rychlou instalaci i případnou demontáž. Konstrukce podlahy je vyztužena skelnou mřížkou pro lepší rozměrovou stabilitu. Užitná třída 23/31, tloušťka 4 mm – navrženo pro domácí použití.
  • TRAFFIC – luxusní celoplošně lepené vinylové dílce. Užitná třída 33/42 a tuhá konstrukce zajišťují těmto podlahám maximální odolnost. Vhodné i do kuchyně a koupelny.
  • TRAFFIC Click - plovoucí vinylové podlahy s vertikálním zámkovým systémem CLICK. Díky užitné třídě 33/42 a celkové tloušťce 5 mm jsou tyto podlahové krytiny vhodné do silně zatěžovaných prostor.
  • HOME Rigid – ekologicky šetrná podlahovina s povrchovou úpravou PUR+MATT s unikátním zámkovým spojem. Tyto rigidní dílce mají užitnou třídu 23/31 a jsou určeny pro domácnosti.
  • TRAFFIC Rigid – plovoucí zámkové rigidní dílce s maximální odolností vůči zátěži a opotřebení byly navrženy jak k domácímu užití, tak i do komerčních prostor – užitná třída 33/42, tloušťka 6 mm. Součástí krytiny je integrovaná podložka.

Další kvalitní vinylové podlahy dodává německý výrobce Windmöller GmbH, který se výrobě podlahových krytin věnuje více než sedm desítek let. Modelová řada Wineo Designline má celkem 9 různých variant formátů. Navštivte naše showroomy Supellex- Svět podlah.

Více informací


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama