Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahová centra Supellex v Praze - v Letňanech a Karlíně

Chystáte se na rekonstrukci domu či bytu? Anebo máte svůj nový domov ve výstavbě a veškeré důležité komponenty interiéru si chcete vybrat sami? Jedním z nich budou zcela jistě podlahové krytiny.

Ať do jedné místnosti nebo do celého domu, potřebujete mít buď vlastní představu, anebo se můžete nechat inspirovat nabídkou e-shopů či návrhem designera. Takovým způsobem však uvidíte krytinu jen na malé ploše, na obrázku nebo v notebooku. Mnohem dokonalejší představu si může člověk udělat, uvidí-li zvolenou podlahovou krytinu rozloženou na velké ploše a ještě má možnost ji srovnávat s jinými podlahovinami na témže místě. K tomuto účelu slouží podlahová centra. Společnost Supellex – osvědčený obchodník na trhu s podlahovými krytinami – otevřel v letošním roce svůj, prozatím největší, dvoupatrový podlahový showroom v Bussiness Centru v Praze – Letňanech. Proč právě v této lokalitě? Lokace nebyla volena náhodně – centrum se nachází v blízkosti stanice metra, což zaručuje vynikající dopravní dostupnost a navíc je výborně dostupné v rámci páteřní sítě pražského okruhu a přiléhající dálnice.

Podlahové centrum Supellex je koncipováno tak, že na cca 300 m2 výstavní plochy navazují skladovací prostory o výměře přibližně 1000 m2, což přepravcům i klientům samotným umožňuje flexibilní distribuci vybraného zboží.

Svůj nový domov, anebo rekonstrukci stávajícího, chystáte na mnoho let – i desítky – dopředu. Najděte si tedy trošku času, abyste na vlastní oči viděli podlahový sortiment v celé jeho šíři, prohlédli si zboží, které se dnes už vyrábí těmi nejmodernějšími technologiemi jako bio a udržitelné produkty (vinylové, laminátové, dřevěné podlahy; najdete tu rovněž produkty podlahářské chemie, stroje, podlahářské oleje a doplňkový sortiment); udělejte si nejprve svůj vlastní přehled dříve, než se rozhodnete pro trvalé řešení. V podlahovém showroomu vám budou k dispozici specialisté, s nimiž se můžete poradit - vždy jsou připraveni poskytnout odbornou konzultaci.

Druhé podlahové centrum Supellex Svět podlah najdete v Praze – Karlíně centra bydlení a designu Křižíkova, kterého je showroom součástí. Najdete zde nejen širokou nabídku sortimentu podlahovin, ale také doplňky a další prostředky pro ochranu a údržbu podlah. Poznámka: a nemyslete, že na ostatní místa a obyvatele republiky se zapomnělo – další centra Supellex Svět podlah najdete v Brně, Plzni, Velké Bíteši, Ostravě a ve Zlíně. Najdete tam showroomy i vzorkovny.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama