Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompozitní podlahy

Podlahy jsou voděodolné, díky inovaci mají stabilní zámky, přes které nepronikne vlhko. Chcete stejnou podlahu do celého domu či bytu? Není problém, kompozitní podlahy to vyřeší za vás.

Nový druh podlahových krytin se nedá zařadit do klasických kategorií, jako jsou vinylové, PVC nebo dřevěné podlahy. Kompozitní podlahy mají nejblíže ke klasickým laminátovým podlahám, protože mají vnitřní nosnou desku. Ta je v případě kompozitních podlah velmi ekologická, protože je ze 70 % vyrobena z obnovitelných materiálů. Jednotlivé dekory podlah se tisknou rovnou na desku, která je opatřena ochrannou odolnou vrstvou. Díky ní se podlaha nepoškrábe, snadno se čistí a stále vypadá jako nová. Spodní část podlahy je opatřena korkovou podložkou, která zajistí komfortní došlap a tichou chůzi.

Kompozitní podlaha se snadno a hygienicky udržuje. Je voděodolná, proto se hodí i do chodeb, kuchyní a koupelen. Má statické a protiskluzové vlastnosti a díky ochranným vrstvám vydrží dlouho jako nová. Kompozitní podlahy si můžete prohlédnout na vlastní oči, proto vás zveme také do showroomů v Praze, Brně, Plzni, Zlíně a Ostravě. Rádi vám s realizací vaší nové podlahy odborně poradí naši produktoví konzultanti. 

Vybrané produkty


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama