Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahy Praha nabízí kartáčování dřevěné podlahy

Renovace podlahy zahrnuje broušení, kartáčování a tvrdý voskový olej ve dvou vrstvách...

Znáte výraz „drátkování parket“? Možná Vaše babička si vzpomene a ráda (možná nerada..) Vám o tom bude vyprávět. Doba však pokročila a klasické drátkování se již neprovádí. Ale my máme řešení! V současnosti umíme podlaze dodat nový vzhled za pomoci speciální technologie, která dřevo vykartáčuje a tímto vzniká kýžená struktura dřeva, která bude nezaměnitelná, čistá a svěží. Podlaha ožije.

Důvody proč kartáčovat podlahu:

  • vynikne struktura
  • rustikálnější vzhled
  • jedinečné ošetření dřeva
  • vypadá to fakt skvěle ☺

Léty prověřená tradice montáže dřevěných podlah nás vede k návratu ke kořenům a zanechání tak tohoto skvostu pro další generace. Dřevo v interieru autenticky navozuje pocit tepla. Jeho textura je cítit na dotek a to tak z běžného bydlení dělá DOMOV! Nebojte se změny, ty v životě přichází... nechte do Vašeho interiéru vejít unikátní styl, který ocení každý, kdo uznává tradici, avšak v trendy stylu.

Kartáčování dřevěných podlah speciální technologií se provádí po celkovém zbroušení. Krásně tak zvýrazní kresbu dřeva a dodá podlaze nezaměnitelný vzhled. Dbáme na kvalitu, používáme pouze certifikované výrobky. Nebojte, cena není příliš vysoká s přihlédnutím k tomu, jakou službu Vašemu oku udělá.

Ať už máte prkna nebo parkety, neváhejte nás kontaktovat, rádi se budeme věnovat Vaším požadavkům, poradíme, zaměříme... Na renovace podlah jsme profesionálové a za svojí prací si stojíme. Zajistíme kompletní servis, který s využitím našich prémiových služeb požadujete.

Jsme tu pro Vás.

Kartáčování dřevěné podlahy

 
 
Reklama