Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Objektové dilatační profily MIGUA®

Představujeme nový katalog objektových dilatací a systémů dilatačních spár MIGUA.cz. Kompletní prezentace pro projektanty, architekty, stavební inženýry a stavební firmy. ®

Jsme výhradním zástupcem německé společnosti MIGUA. Specilizované firmy na výrobu objektových dilatací a systému dilatačních spár. Zajišťujeme kompletní servis v oblasti objektových dilatací: technické návrhy řešení, dodávku materiálu, montážní práce veškerých nabízených profilů, kontzultace a technicky-stavební dozor. Působíme v České republice a na Slovensku (dále také v Srbsku, Bosně a Hercegovině, Černé Hoře, Kosovu, Makedonii a Albánii).

Objektové dilatace nachází uplatnění ve všech typech staveb, kde je potřeba kompenzovat možný pohyb (dilataci) materiálů. Krajním případem jsou dilatační profily, které kompenzují dilatace v oblastech s vysokou seismickou aktivitou, kde hrozí poškození budov vlivem zemětřesení. Běžné aplikace představují aplikace v bytových domech, obchodních střediscích, nadzemních parkovitších apod. Výrobní program je rozdělený do několika produktových skupin podle aplikací: MIGUTEC, MIGUTAN, MIGUTRANS, MUGUPREN a MIGUMAX.

V katalogu MIGUA.cz si pohodlně vyberete dilatační profily podle typu instalace, druhu zatížení a parametrů. K dispozici jsou veškeré podklady potřebné pro projektování. Dále najdete na webu kompletní katalog produktů MIGUA ke stažení v PDF.

Objektové dilatace MIGUA slouží např. na letišti Václava Havla, v OC Chodov Praha, OC Stromovka Praha, Waltrovka Praha, IKEA Praha a další.

 
 
Reklama