Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrické podlahové vytápění při rekonstrukcích objektů.

Elektrické podlahové topení je ideální zvolit při rekonstrukci objektu, kdy se dělají nové podlahy. Topné kabely jsou instalovány do nové stavební konstrukce, nic není vidět a topení skvěle funguje.

Při rekonstrukcích objektů se výborně hodí zvolit podlahové vytápění realizované pomocí topných kabelů, nebo topných rohoží. Při dnešní ceně kvalitních topných kabelů (záruka na topné kabely a rohože je výrobcem garantována v délce 20 let) a špičkových regulačních systému se jedná výborný způsob vytápění s dlouhou životností a s nulovými náklady na servis topného systému. Díky přesné elektronické regulaci, kde si můžete nastavit parametry každé vytápěné místnosti (časový režim, komfortní a útlumová teplota) nezávisle na ostatních místnostech je tento způsob vytápění velice úsporný a komfortní. V mobilní aplikaci vidíte jaká je teplota ve vytápěné místnosti, jestli topení topí, v jakém se nachází režimu a spoustu dalších užitečných informací. Další nesporná výhoda tohoto způsobu vytápění spočívá v tom, že nepotřebujete žádnou kotelnu ani technickou místnost, jako je to v případě vytápění pomocí kotlů, tepelných čerpadel apod.

Pro návrh topného systému v novostavbě potřebujeme výpočet tepelných ztrát objektu a půdorys objektu s výkazem výměr.
V případě zájmu o cenovou nabídku nám prosím zašlete tyto informace na e-mail: technik@elmaterm.cz


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama