Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahové izolace STARLON® a MIRELON®

Při stavbě komfortního bydlení je důležité dbát nejen na zaizolování fasád, ale také na odizolování podlah. Vhodná podlahová izolace zajišťuje významné úspory tepla, prodlužuje životnost podlah a snižuje náklady na vytápění.

Jako podlahová tepelná izolace se používají pásy a desky z extrudovaného polystyrenu nebo pásy z polyetylénu. Společnost Mirel Vratimov a.s., která podlahové izolace vyrábí již téměř 30 let, dodává oba typy podlahových izolací pod značkami MIRELON® a STARLON®.

Podložky pod podlahu STARLON® z extrudovaného polystyrenu jsou určené pod dřevěné, laminátové a vinylové podlahy. Dodávají se v deskách nebo pásech v tloušťkách 1,5–6 mm. Posledním přírůstkem do produktové řady STARLON® je podložka pod podlahu STARLON PODVINYL®, která byla uvedena na trh v reakci na velkou poptávku při zateplování vinylových podlah. Tato cenově dostupná podložka je výborná v kombinaci s podlahovým topením a je určená pod vinylové podlahy s tloušťkou od 3,2 mm.

Podlahová izolace MIRELON® je vyrobená z pěnového polyetylénu. Dodává se v pásech v tloušťkách 2 a 3 mm. Pásy MIRELON® z pěnového polyetylénu jsou dostupné také v provedení s laminacemi parozábrany, kdy je pás laminován LDPE fólií o tloušťce 150 µm, garantující naprostou paropropustnost.

Motto společnosti Mirel Vratimov a.s. zní „Rozdíl je v kvalitě“ a její časem prověřené produkty tuto kvalitu zaručují.

Více informací o podlahové izolaci STARLON® a MIRELON® najdete na webových stránkách výrobce.

 
 
Reklama