Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Twinson Click: Spodní konstrukce teras. Bez šroubů a bez vrtání

Terasy z prakticky bezúdržbového, kompozitního materiálu Twinson (s certifikací PEFC) od výrobce Deceuninck si už přízeň zákazníků na českém trhu získaly.

Nyní je tu ale významné vylepšení spodní konstrukce těchto teras – systém Twinson Click. Díky němu je montáž výrazně rychlejší a navíc bez šroubů, což je příjemné jak pro profesionály, tak pro koncové zákazníky.

Twinson Click je tedy patentovaný klikací systém, který umožňuje rychlou a velmi pevnou montáž spodní (podkladové) konstrukce terasy z desek Twinson. Jde o jednoduchý a efektivní modulární systém bez použití šroubů. Je odolný, plně recyklovatelný a vhodný pro jakýkoliv typ terasy. Montáž zvládne nejen profesionál, ale i zručný laik.

Pro jakýkoli typ terasy

„Twinson Click je systém podkladové konstrukce teras složený z několika flexibilních prvků, díky nimž může mít terasa Twinson prakticky jakýkoli tvar nebo velikost. Nerovnosti podkladu a výškové rozdíly také nejsou žádný problém. Montáž je rychlá a nenáročná,“ popisuje výhody nového řešení Petr Klaban, produktový manažer společnosti Deceuninck pro stavební systémy Twinson.

Velmi užitečnou součástí systému Twinson Click je trojúhelníková patka (Triax), která spodní konstrukci terasy nese, umožňuje montáž v různých úhlech a jednoduše se zacvakne k nástavci. Při montáži střešních teras je výhodné pod patky použít ještě přídavné gumové podložky, které chrání střešní krytinu. Twinson Click se dále skládá z terasových základen a nástavců, které je možné použít pro výšky od 45 do 225 mm. Lehké hliníkové profily se čtyřmi totožnými stranami zvládne použít opravdu každý a lze je i jednoduše zkrátit nebo zkosit. Garantují dlouhou životnost terasy. A s pomocí pouze tří klikacích spon může být celá terasa nainstalována bez jediného šroubku.

Udržitelnost produktu

Hliníková podkladová konstrukce Twinson Click je odolná, pevná a rozměrově stabilní. Navíc je celý systém plně recyklovatelný, což je pro Deceuninck, odpovědného výrobce okenních a dveřních PVC profilů a teras z materiálu Twinson, důležité.

 
 
Reklama