Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

5 tipů na elegantní bytové dekorace

Zařizujete si interiér vašeho bytu či domu? Pokud ano, pak zcela jistě myslíte také na vkusné dekorace, které v něm v žádném případě nemohou chybět.


Zdroj: Africa Studio / Shutterstock.com

Na trhu se nachází spousta doplňků, jež vytvoří i ze zdánlivě neútulného interiéru místo, kam se budete velmi rádi kdykoli vracet. My vám právě v tomto článku dáme hned 5 tipů na bytové dekorace, jež stoprocentně stojí za to.

Elegantní obrazy

Jako první napadnou člověka v souvislosti s interiérovými dekoracemi stoprocentně obrazy. Nemusí jít o díla slavných mistrů, ale klidně pouze o nějaké velmi jednoduché motivy, které zvládne namalovat i jakýkoli jiný zručný autor. Pokud se vám barevně a tvarově líbí, není co řešit.

3D obrazy

Chybí vám u klasických obrazů ještě další rozměr? Tak si pořiďte 3D obrazy, které vám ho dokážou nabídnout. Proč ne? Vždyť i takovéto obrazy mohou působit značně fantaskně a pobaví jak vás, tak i návštěvy.

Fototapety

Mezi zcela unikátní bytové dekorace se řadí také fototapety. Ty se na stěnu dávají velmi jednoduše a mohou znázorňovat jakékoli motivy přírodními počínaje a industriálními konče.

Klasické tapety

Možná si v souvislosti s klasickými tapetami vybavíte kluka z plakátu, případně jejich náročné lepení na stěnu. Ve skutečnosti tomu tak být ale nemusí. Klasické tapety nabízejí unikátní vzory, jež vypadají náramně. Jednat se může jak o geometrické obrazce, tak i o nejrůznější abstrakce.

Nálepky na stěnu

Chtěli byste si stěny jen jednoduše elegantně vyzdobit bez zbytečné ztráty času? Pokud ano, nebojte se zvolit zajímavé nálepky na stěnu, které je jenom oživí.
 
 
Reklama