Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Exkluzivní podlaha z přírodního linolea DLW Flooring Marmorette PUR

Jedná se o unikátní přírodní povlakový materiál pro rozmanité použití ve školkách, školách, administrativě, nemocnicích, úřadech, bytových prostorách i domů pro seniory, atd

Láká vás podlaha z čistě přírodního materiálu? Uvažujte o přírodním linoleu. Přírodní linoleum Gerflor DLW je vyráběno dle tradiční receptury od roku 1864 a je vytvořeno z lněného oleje, pryskyřice, vápence a dřevité moučky nebo korkové drti. Přírodní pigmenty pro jeho nádherné barvy jsou pak zpracovány pod vysokým tlakem na jutovou textilii. Ve Světě podlah Supellex najdete dvě exkluzivní značky přírodního linolea DLW Flooring a Forbo.

Kolekce značky DLW Flooring Marmorette PUR představuje opravdovou pastvu pro oči. Vybírat si můžete z 56 krásných barevných mramorových odstínů přírodního linolea. Doporučujeme odstíny Lobster Red, který ozvláštní každou místnost, příjemný hřejivý odstín Amber Yellow nebo nádherné stylové zelené Frog Green a Leaf Green. Díky unikátnímu přírodnímu linoleu budete mít podlahu, na kterou na návštěvě jen tak nenarazíte.

Navštivte naše prodejny Světa podlah Supellex v Praze, Brně, Ostravě, Plzni nebo Velké Bíteši a prohlédněte si krásná přírodní linolea na vlastní oči. Vždy vám doporučíme tu nejlepší možnost pro váš projekt.


Supellex - svět podlah s.r.o.
logo Supellex - svět podlah s.r.o.

Společnost Supellex - svět podlah s.r.o. působí na trhu s podlahovinami od roku 2004 a je tak jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR. Naše showroomy najdete v Praze, Brně, Ostravě, Plzni, Zlíně a Velké Bíteši.

 
 
Reklama