Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SOKRATES® Aquafin STONE – speciální lak na kámen a minerální podklady

Vodou ředitelný lak je určený pro venkovní a vnitřní prostředí k penetračním a vrchním nátěrům savých podkladů – zdivo, pískovcové kameny, dřevo apod.

SOKRATES® Aquafin STONE se používá jako základní i vrchní lak. Je rychleschnoucí, bez zápachu, chemicky neutrální a chrání životní prostředí. Chrání podklad proti povětrnostním vlivům a proti nepříznivým účinkům vody. Lak zvyšuje mechanickou odolnost podkladu a zvyšuje vodoodpudivost. Povrch ošetřený nátěrem Aquafin STONE se snadno udržuje. Lak je po zaschnutí dokonale čirý. Vyrábí se ve variantách lesklý a pololesklý.

Je vhodný především k nátěrům silně nasákavých, nebo porézních minerálních podkladů jako je pískovec, pálené zdivo, omítky a podobně. Může být také použit k nenáročným nátěrům dřevěných podkladů pro venkovní a vnitřní prostředí.

Příklad nátěrového postupu:

  1. Dokonalé očištění povrchu. Odstranění všech nesoudržných částí.
  2. 1. penetrační nátěr. Zasychání penetrace 2–4 hod. (v případě potřeby 2. penetrační nátěr). Zasychání 2–4 hodiny.
  3. 1–2 nátěry Aquafin STONE. Zasychání mezi nátěry dle teploty a vlhkosti 3–6 hodin.

Bližší informace získáte na www.barvy-sokrates.eu


BUILDING PLAST spol. s r.o.
logo BUILDING PLAST spol. s r.o.

Český výrobce vodou ředitelných barev, laků a lazur na dřevo, kov a minerální podklady na tuzemský i zahraniční trh dodává nátěrové hmoty pod komerčním názvem SOKRATES. Více než dvacetileté zkušenosti se dřevem systematicky zhodnocuje ve svých produktech ...

 
 
Reklama