Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v obkladových panelech James Hardie představí Fermacell na For Wood 2019

Na 12. veletrhu dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů For Wood se se svou expozicí představí i společnost Fermacell. Veletržní premiéru budou mít na expozici také inovativní vláknocementové obkladové panely James Hardie.

Představené novinky, obkladové desky HardiePlank® a velkoformátové panely HardiePanel® z vláknocementu od společnosti James Hardie, propůjčí dřevostavbě jedinečný charakter. Jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, mají dlouhou životnost a jsou k dostání v různých strukturách, stejně jako v bezpočtu barev.

Součástí James Hardie Group, která tyto vláknocementové obkladové desky vyrábí, je i společnost Fermacell, a ta bude na veletrhu For Wood prezentovat kromě výše uvedených obkladových desek i všestrannost a vlastnosti sádrovláknitých a cementovláknitých desek a podlahových prvků fermacell.

Ty jsou pro hospodárné a kvalitní dřevostavby ideálním řešením a expozice společnosti Fermacell potvrdí, že to platí pro všechny hlavní kategorie účastníků veletrhu For Wood – pro investory, projektanty, architekty a dodavatele dřevostaveb. V centru pozornosti zástupců největšího evropského výrobce sádrovláknitých desek budou zejména dřevostavbaři všech kategorií. Zejména menší zpracovatelé mohou i díky vlastnostem a certifikovaným řešením Fermacell včas reagovat na neustávající poptávku zákazníků po kvalitních dřevostavbách.

Fermacell může nabídnout efektivní statiku, bezpečnou ochranu proti požáru, vynikající akustickou ochranu, ověřené a certifikované materiály, uplatnění v interiéru i exteriéru, nízkou hmotnost, možnost využití i ve vlhkých prostorách a variabilitu v použitém podlahovém topném systému.

Zveme vás k návštěvě naší expozice (7. - 9. února 2019 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech) v hale 5 / B18) na únorovém veletrhu For Wood 2019 a těšíme se na společné setkání. Pro prvních 100 zájemců máme připravené vstupenky na veletrh zdarma – stačí se jen včas zaregistrovat. Váš Fermacell tým!



Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama