Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nedělní TV magazín Polopatě představí rekonstrukci stěn a podlah činžovního bytu s materiály fermacell

V neděli 2. září v 8.55 bude mít premiéru oblíbený hobby magazín ČT Polopatě. Součástí bude i rekonstrukce stěn a podlah činžovního bytu, při které majitelé úspěšně využili všech předností systémů suché výstavby.

Nedělní TV magazín Polopatě představí rekonstrukci stěn a podlah činžovního bytu s materiály fermacell

V neděli 2. září v 8.55 hod. bude mít premiéru nové vydání oblíbeného hobby magazínu České televize Polopatě. Součástí vysílání bude i rekonstrukce stěn a podlah činžovního bytu v Praze, při které majitelé úspěšně využili všech předností systémů suché výstavby fermacell.

Předmětem rekonstrukce byly dva pokoje a koupelna a majitelé měli jasné zadání: odstranit typické neduhy starších bytů (slabé zdi, kterými prostupuje hluk od sousedů, hrbolaté a hrubé omítky a koupelnu, která u nevyhovuje současným standardům bydlení) a rychle vytvořit komfortní prostředí s hladkými stěnami, pevnou podlahou a s dobrou akustikou vnitřních prostor.

Realizační firma jim původně nabídla sádrokarton, ale oni i díky znalosti kampaně „fermacell – lepší sádroš“ trvali na použití sádrovláknitých a cementovláknitých materiálů fermacell. A jak celá realizace ukázala, volba fermacellu byla ideálním řešením – jeho pevnost, tvrdost a únosnost se osvědčila na stěnách pokojů i koupelny, výhodou byly i subtilnější konstrukce. Rekonstrukce proběhla bez problémů, velmi rychle a přesně dle představ majitelů. Překvapeni lehkostí instalace byli i montážníci – manipulace a řezání byly jednoduché a konstrukci stěnových příček tvořil rošt ze stejných profilů, které se používají pro sádrokarton.

A pokud budete vysílání pořadu Polopatě v neděli dopoledne sledovat, můžete se zúčastnit atraktivní soutěže, kterou připravila pro diváky společnost Fermacell. Podrobnosti najdete na www.fermacell.cz


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama