Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Update knihoven systémových konstrukcí Rigips

Společnost Rigips připravila update knihoven systémových konstrukcí Rigips pro lepší správu produktových informací v BIM modelech.

Konstrukce jsou opět připraveny v pluginech, které jsou plně funkční v programech Autodesk REVIT verze 2016 až 2018 a Graphisoft ARCHICAD verze 18 až 21, a to jak pro Windows, tak nově pro MacOS.

V doplňku naleznete zcela nové, přehlednější prostředí pro nabídku a výběr konstrukcí. Přibyly i další systémové varianty konstrukcí a jednoduší orientace při filtrování vhodné konstrukce.

Navíc je celá databáze načítána on-line, takže jsou všechny produktové informace stále aktuální bez nutnosti plugin aktualizovat.

Dále jsme vyslyšeli prosby uživatelů a přibyla možnost “Vložit bez vrstev”, tj. vložit pouze konstrukci s názvem, parametry a celkovou tloušťkou.

Nově je také možné vložit pouze vybrané parametry do stávajícího elementu – zdi, desky nebo střechy – bez nutnosti vybírat finální produkt.

Elektronická knihovna konstrukcí pro BIM představuje digitální formu populární Velké knihy sádrokartonu
Elektronická knihovna konstrukcí pro BIM představuje digitální formu populární Velké knihy sádrokartonu

Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips
logo Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., Divize Rigips

Značka Rigips úspěšně působí na českém stavebním trhu přes 30 let. Za tu dobu se Rigips stal synonymem kvality, pokroku a inovací v oblasti suché vnitřní výstavby. Nabízí nejen dlouholetou praxí prověřený stavební materiál, ale také dokonalý konstrukční ...

 
 
Reklama