Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nátěry proti graffiti

Pomocí produktů z řady WallGard Graffiti od italské společnosti MAPEI se dokážete bránit vytvoření graffiti na Vašem majetku.

Nátěry proti graffiti

Rozhodnutí, zda jsou graffiti uměním nebo zda se jedná o poškozování majetku, necháme na Vás. Pokud považujete graffiti za poškozování Vašeho majetku, máme na našem e-shopu nabídku produktů na odstranění a prevenci proti graffiti. Jedná se o produkt WallGard Graffiti Remower Gel a o produkt WallGard Graffiti Barrier od italské společnosti MAPEI.

WallGard Graffiti Remover gel je gelový čisticí prostředek pro odstraňování všech druhů graffiti ze všech druhů povrchů, které dosud nebyly ošetřeny ochranným nátěrem proti graffiti. Gel obsahuje zdravotně nezávadná rozpouštědla a biologicky odbouratelné látky. Nanáší se na graffiti štětcem a následně se odstraňuje tlakovou vodou nebo kartáčem a tekoucí vodou.

WallGard Graffiti Barrier je odstranitelná ochranná bariéra proti graffiti pro všechny druhy povrchů. Používá se jako ochranná vrstva pro porézní i neporézní pohledové plochy staveb. WallGard Graffiti Barrier se nanáší štětcem, válečkem nebo stříkací pistolí. Grffiti vytvořené na takto ošetřeném povrchu se odstraňují pomocí teplé tlakové vody.

 
 
Reklama