Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Purline Digital: Dekor podlahy si navrhněte sami

Od výrobců podlah čekáte, že vám předloží jasně dané dekory. U ekologických elastických podlah Wineo Purline Digital od KPP s ničím podobně „tuctovým“ nepočítejte – dekory si můžete navrhnout sami.

Unikátní možnost dodat výrobci fotografii v podstatě čehokoli, ze které vám vyrobí váš osobní dekor, nabízí společnost Kratochvíl parket profi. Dovozce ekologických elastických krytin Wineo Purline Digital očekává, že jedinečnou možnost být osobití využijí hlavně architekti, kterým pomůže do posledního detailu dotáhnout jejich interiérový koncept.

Chcete mít doma písečnou pláž s mořem, abyste se celý rok cítili jako na dovolené, nebo mít při vstupu do firemních prostor na podlaze své logo? Moderní digitální technologie vám v podstatě dávají volnou ruku, realizují vaše neomezené barevné či tvarové kreace, integrují vaše firemní loga, vytvoří navigační systémy. V podstatě neexistují limity, jediným je odběr minimálního množství 200 m2.

Organické podlahy Wineo Purline jsou ekologicky nejčistší podlahové krytiny současnosti a zároveň splňují nejpřísnější požadavky co do kvality, jsou extrémně odolné a nenáročné na údržbu. Až z 90 % jsou vyrobeny z obnovitelných surovin a přírodních plnidel, jako je křída, řepkový nebo ricinový olej, neobsahují PVC, chlor, plastifikátory ani rozpouštědla. Jsou bez zápachu a emisí, zcela neškodné pro zdraví a odolné vůči rozpouštědlům a chemikáliím. Společnost Kratochvíl parket profi nabízí Wineo Purline v rámci svého konceptu KPP Ecology.

Purline Digital: Dekor podlahy si navrhněte sami
 
 
Reklama