Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systém LALANDE – originální sanitární kabiny s nenapodobitelným vzhledem

Na základě sledování světových trendů vybavení sanitárních místností jsme do systému LALANDE zahrnuli řadu inovačních řešení, které nás řadí do skupiny předních výrobců kabin.

Systém LALANDE doporučujeme těm zákazníkům, kteří nechtějí používat šablonová řešení
Systém LALANDE doporučujeme těm zákazníkům, kteří nechtějí používat šablonová řešení



Systém LALANDE je kombinací, která využívá prvky všech systémů ALSANIT s cílem přizpůsobit je požadavkům a zájmům investora. Kombinací dostupných, širokých možností, tento systém umožňuje instalaci kabin v místnostech podle individuálního vkusu.

Kombinace hliníkových profilů různých tvarů a barevného provedení s libovolnými panely a příslušenstvím, usnadňuje realizaci komplikovaných nákresů technické specifikace. Zastavění může být provedeno na celou výšku místnosti. Systém LALANDE doporučujeme těm zákazníkům, kteří nechtějí používat šablonová řešení a požadují, aby každá místnost měla svůj neopakovatelný, těžko napodobitelný styl.

Ze zkušeností víme, jak důležité jsou téměř neomezené možnosti ve variaci výrobků, ale také odolnost a přizpůsobení se požadavkům každé investice. Proto jsme zpracovali a zpřístupnili na stránkách ALSANIT – PRO ARCHITEKTA knihovny našich výrobků. Nákresy byly připraveny v programu CAD. Umožňují vytvářet dvou nebo tří prostorové vizualizace.

 
 
Reklama