Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový showroom KPP v Čestlicích nabízí nejen podlahy, ale celý interiér

Nový showroom dovozce a distributora podlahových krytin firmy Kratochvíl parket profi v Praze Čestlicích neprodává jen podlahy, ale celý interiér.

Koncepčně jsme připravili showroom, ve kterém si člověk vybere podlahu, jako kdyby ji měl udělanou na zakázku. Podlaha už dnes není je nepodstatnou částí místnosti, ale výrazným interiérovým prvkem,“ vysvětluje jednatel firmy Ing. Petr Kratochvíl. Showroom KPP se stal součástí jednoho z největších interiérových center u nás HANAK FORUM v Čestlicích. S předním českým výrobcem kuchyní, dveří a nábytku společností Hanák proto KPP navázalo spolupráci a zákazník si tak opravdu může na jednom místě barevně i materiálově sladit podlahu, kuchyň, dveře i další vybavení.

Nový showroom KPP obsadil dvě patra a zhruba 300 m2 plochy. Přízemí se věnuje dřevu a laminátu a dominuje mu představení švédské společnosti Kährs, firmy s tradicí od roku 1857 a největšího výrobce třívrstvých podlah na světě. Jejich výhradním dovozcem je právě Kratochvíl parket profi. Dalšími zastoupenými značkami je vlastní brand 1FLOOR a německé lamináty Classen a Wineo. V horním patře jsou představeny vinylové podlahy (holandský mFloor a německé Wineo), ekologické podlahy (Wineo PURELINE a finský UPOFLOOR), marmoleum (výrobce Forbo) či venkovní terasy iDecKing.

Showroom KPP v Čestlicích je koncipován tak, aby jeho návštěvník porozuměl podlaze a opravdu věděl, jakou si kupuje. U dřevěných podlah a laminátů jsou proto vystaveny reálné ukázky formátů, od několika centimetrových lamel až po 6metrové prkno, od jednolamel po třílamely. Následuje přehled reálných ukázek povrchových úprav, od saténového laku, přes olej, ručně kartáčovaný povrch až po řezanou strukturu.

 
 
Reklama