Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prázdné stěny v bytě? Zapomeňte na ně

Není nic horšího, než když interiér působí nudně. V takovém případě je třeba řešit, jakým způsobem ho nejlépe oživit. Ideální je začít u stěn.

Jedná se o moderní obrazy do bytu. Ty jsou v dnešní době velkým hitem, jelikož jsou levné, snadno dostupné a svůj úkol dokážou splnit skutečně na jedničku. Různých motivů jsou dnes desítky. A jaké jasně dominují? Určitě nesmíme zapomínat na tyto varianty:

  • Abstrakce
  • Příroda
  • Města a místa

Využijte poliček s dekoracemi
Druhou cestou, kterou se můžete vydat, je využití poliček s různými dekoracemi. Police dnes hravě koupíte v jakémkoliv obchodě s nábytkem. A kde vzít dané dekorace? Pokud mají být moderní a zajímavé, nezapomínejte na to, že je pořídíte na stejném místě. Mnohem lepší je ale umístit na polici něco, k čemu máte osobní vztah. Ideálním příkladem jsou třeba různé rámečky a fotografiemi, nebo to mohou být suvenýry z vašich cest. Možností je celá řada a je jenom na vás samotných, jakou si zvolíte a jaká bude pro vás ta nejlepší.

Co takhle samolepku?
Hledáte některý ze skutečně moderních tipů? Pokud ano, není nic jednoduššího, než využít samolepky na zeď. Ty jsou v posledních letech velkým hitem. Z jakého důvodu? Je to především jejich dostupnost a bohatý výběr, stejně jako nízká pořizovací cena. I toto je cesta, jak můžete na první pohled nudné a také prázdné stěny vašeho bytu ozvláštnit. A pokud nechcete jít přímo tímto směrem, nic nezkazíte ani ve chvíli, když si vezmete štětec a barvu, nějaký zajímavý motiv na stěně vytvoříte sami. Zde ale logicky pozor na to, že aby byl výsledek opravdu dokonalý, je třeba dobrého talentu. Pokud ho nemáte, je mnohem lepší volbou oslovit někoho, kdo ho má a kdo dokáže vaši představu přímo na zeď přenést.

 
 
Reklama