Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kamenné a mramorové koberce - nové materiály pro úpravu povrchů v interiéru i exteriéru

Nyní na našem e-shopu nabízíme nové materiály pro úpravu povrchů v interiéru i exteriéru v kategoriicz Kamenný koberec.

Kamenné koberce od Den Braven

Jedná se o moderní a velmi atraktivní kamenné koberce PerfectSTONE od české společnosti Den Braven. Kamenné koberce jsou přírodní říční kamínky z Dunaje nebo kamínky z italského mramoru, spojené epoxidovou pryskyřicí.

Použití kamenných koberců v exteriéru
Kamenný koberec PerfectSTONE - okolí bazénuKamenných koberců je možno použít k úpravě nových a renovaci starých povrchů.

Nejčastěji se používají pro finální úpravu povrchů balkónů, teras, chodníků, schodů a okolí bazénů. Použitím kamenných koberců docílíte celistvosti povrchů bez rušivých spár a dilatačních mezer.

Vzhledem k vysoké zatížitelnosti je možno kamenných koberců využít i pro nájezdy a garážová stání. V tomto případě, ale musíte volit tloušťku kamenného koberce minimálně 30 mm.

Použití kamenných koberců v interiéru
Kamenný koberec PerfectSTONE - interiérV interiérech se používá tzv. uzavřená struktura, která nepropouští vodu a je na povrchu hladká. Kamenný koberec vytváří atmosféru luxusu všech interiérů.

Nejčastěji se kamenný koberec pokládá do chodeb a na schody. Lze je samozřejmě použít i do obývacích místností, kuchyní a koupelen.

Díky možnosti vytvoření hladkého nepropustného povrchu odpadá problém s možností odstranění případných nečistot.

 
 
Reklama