Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Thermo – tepelně izolační systém do interiéru

Problematika zateplování se u nás řeší především jako exteriérový systém zabraňující úniku tepla z budovy. Termoizolační stěrka a nátěr v interiéru představuje řešení v případech, kdy z různých důvodů není možné klasické zateplení.

Jedná se o systém, který snižuje prostup tepla a zvyšuje povrchovou teplotu stěn. Nejen za studených podzimních a zimních dní oceníte snadno aplikovatelný systém, který vás zbaví nepříjemného pocitu chladu vždy, když se dotknete zdi. A má-li váš pokoj či ložnice severní orientaci, uvítáte jej o to více.

Systém Thermo

Jedná se o kombinaci vyrovnávací hmoty JUBOLIN Thermo a malířské barvy JUPOL Thermo. Obsahují speciální duté plnivo, jímž jsou mikroskopické kuličky naplněné plynem. Povrch plniva odráží teplo, plyn uvnitř tepelně izoluje. Plnivo je vodoodpudivé a snižuje kapilární nasákavost. Zajišťuje tím úspory při vytápění a omezuje riziko vzniku plísní. „Aplikací systému Thermo docílíte zvýšení povrchové teploty o více než jeden stupeň a zároveň snížíte náklady na vytápění,“ uvádí Dominik Hanko ze společnosti JUB.


Výhody systému Thermo

  • Snižuje náklady na vytápění
  • Omezuje kondenzaci vlhkosti a riziko vzniku plísní
  • Navozuje pocit tepla
  • Je vhodný k odstranění menších tepelných mostů
  • Snadno se aplikuje
Více informací naleznete na www.jub.cz. Tradice od roku 1875.
 
 
Reklama