Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Altro - podlahoviny pro místa s požadavky na protiskluzovost povrchů a vysokou odolnost nášlapu

Podlahovina AltroXpressLay je vhodná pro nejširší použití v místech s požadavky na protiskluzovost povrchů a vysokou odolnost nášlapu, jako jsou např. sportovní stadiony, koridory, komunikační plochy domovů důchodců a nemocnic apod.

Podlahovina AltroXpressLay je vhodná pro nejširší použití v místech s požadavky na protiskluzovost povrchů a vysokou odolnost nášlapu, přičemž typickými plochami použití jsou např. sportovní stadiony, koridory, komunikační plochy domovů důchodců a nemocnic, výstavní plochy stálých expozic, vstupní haly do objektů, restaurace, bary, šatny apod.

Speciální heterogenní podlahovina se vsypem částic SiC zajišťujících protiskluzový efekt a obsahem extrémně tvrdých zrnek Al2O3 v celé tloušťce nášlapné vrstvy. Altro XpressLay je možné instalovat na jakýkoliv rovný podklad bez lepení, což zrychlí a zefektivní instalaci podlahy.

Tato krytina je ve spodní části opatřena nopy, což umožňuje i pokládku na podklady se zvýšenou hodnotou zbytkové vlhkosti či v plochách s časově omezenou pokládkou a s možností opětovného navrácení do původního stavu bez poškození původní podlahy. Podlahovina nese speciální povrchovou úpravu ALTRO Easyclean Technology™ pro snadné čištění a je dodávána celkem ve 42 aktraktivních dekorech typu Altro Walkway VM20.

 
 
Reklama