Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hledáte protiskluzovou podlahu do Vašeho provozu? Použijte podlahy Altro

Protiskluzové podlahoviny ALTRO jsou unikátní svou konstrukcí, která spočívá v kombinaci kvalitního měkčeného vinylu, obsahujícího směs zrnek oxidu hlinitého Al2O3 a karbidu křemíku SiC, vyztuženého mřížkou ze skelných vláken pro rozměrovou stabilitu.

Tato jedinečná konstrukce materiálu zajišťuje, aby podlahy s povrchem ALTRO splnily uživateli veškerá očekávání a požadavky ohledně dlouhé životnosti, vynikající úrovně protiskluzu za všech provozních podmínek a hygieničnosti.

Bezpečnostní protiskluzové podlahoviny ALTRO se uplatňují v nejširší škále realizací suchých i mokrých provozů. Vybrat si můžete podle oblasti použití.

Vysoce odolná homogenní nebo heterogenní vinylová podlahovina se vsypem zrnek SiC a extrémně tvrdých zrnek Al2O3 zajišťujících protiskluzový efekt je dodávána v rolích šíře 2 m. Tloušťka podlahoviny je podle typu a určení od 2 do 4 mm.

Podlahovina Altro Walkway VM20 je vhodná pro nejširší použití v místech s požadavky na protiskluzovost povrchů a vysokou odolnost nášlapu jako např. komunikační plochy domovů důchodců a nemocnic, nakloněné rampy, technické místnosti, vstupní haly do objektů, restaurace, bary, šatny či výdejny jídel.

Podlahovina Altro Aquarius (s protiskluzovostí R11) je určena pro místa s trvalým výskytem vody, jako jsou sprchy, toalety, bazény.

Podlahovina Altro Stronghold K30 (s protiskluzovostí R12) je speciálně určena pro velkokapacitní kuchyně a vývařovny s orientačním výdejem 70 a více jídel denně. Podlahovina Altro K30 je schválena systémem HACCP!


 
 
Reklama