Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovativní protiskluzové podlahy Altro pro jakýkoliv objekt

Máte problém s výběrem? Speciální protiskluzové podlahy pro sportovní areály, průmyslové, výrobní a komerční objekty. Hygienické, snadno čistitelné, zátěžové, ekologické, odolné vůči chemikáliím.

Altro je je synonymem bezpečnosti, protiskluzovosti a hygieny v každém prostředí!
Pouze výrobce speciálních PVC bezpečnostních podlahových krytin Altro je schopen nabídnout řešení na míru do každého objektu! Veškerá specifika, legislativní nároky a užitné či funkční požadavky řeší výběr z 15 typů podlahovin Altro. Každé prostředí je specifické a má rozdílné nároky na zátěž, údržbu, bezpečnost pohybu osob a také na instalaci, odolnost, hygieničnost provozu či protiskluzovost za stálého vlhka či mokra.

Altro nabízí komplexní řešení včetně doplňků a příslušenství pro oblasti zdravotní a sociální péče, školství, potravinářského, nápojového a výrobního průmyslu, obchodu a služeb a také bydlení. Výjimečná životnost až 30 let - dle typu, záruka na neměnné vlastnosti po celou dobu užívání a snadný úklid každým rokem pomáhá snižovat náklady za údržbu a čisticí prostředky až o 60%! Výrobky jsou zároveň ekologicky šetrné (bez obsahu ftalátů a s použitím bioplastifikátorů - přírodních změkčovadel) a 100% recyklovatelné. Tedy nezatěžují životní prostředí.

Vyzkoušejte komplexní systém pro podlahy Altro! Přijedeme, vyslechneme záměr, zpracujeme návrh vč. variantního řešení, ukážeme reference, předáme vzorky a technické specifikace. Samozřejmostí je zajištění odborné pokládky a záručního i pozáručního servisu.

 
 
Reklama