Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elegantní francouzský stromeček se zešikmením na krátkých stranách

Moderní pohled na tradiční vzor v nové kolekci dřevěných podlah Kährs Chevron.

Návrat k tradicím, klasickým vzorům a poctivé řemeslné práci je patrný u mnoha představovaných kolekcí nábytku, dlažby i podlahových krytin. V designérských studiích a vývojových centrech lze historickou hodnotu obohatit o nové výrobní technologie a zákazníkovi nabídnout vysoce kvalitní moderní produkt.

Podobě je tomu u nové kolekce třívrstvých dřevěných podlah švédské značky Kährs, která přináší současný pohled na klasický vzor podlah. Jednotným motivem čtyř dekorů kolekce Chevron je elegantní francouzský stromeček. Ten se od tradičního stromečku odlišuje zešikmením dílců na krátkých stranách.

Kromě francouzského vzoru charakterizují kolekci Chevron odstíny v přírodních tónech, kartáčovaný povrch, zkosené hrany a přírodní olej.

Prodávají se hotové vzorované desky o rozměru 1842 x 305 x 15 mm, které usnadňují a urychlují pokládku. Dílce s perem a drážkou jsou určeny k celoplošnému lepení a umožňují pokládku na podlahový topný systém. Třívrstvá konstrukce s nášlapnou vrstvou z ušlechtilého dubu vede, ve srovnání s masivními parketami, k vyšší stabilitě krytiny a odolnosti vůči výkyvům tepla i vlhkosti. Vrstvená podlaha je lépe odolná proti prohýbání, vyboulení a praskání.

 
 
Reklama