Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Terasový systém RELAZZO style obdržel prestižní ocenění Red Dot Award 2015

Terasový systém RELAZZO přesvědčuje již nějakou dobu své přítomnosti na trhu nejen zpracovatele, ale i koncové uživatele. V červnu dokázal přesvědčit i porotu renomované soutěže Red Dot Design: ta propůjčila firmě REHAU cenu "Red Dot Award: Product Design 2015" za imitaci povrchu Natural s vzhledem dřeva u nového systému RELAZZO style pro rychlou pokládku, a to v nové kategorii "Materiály a povrchové úpravy".

Úspěšný na trhu a teď i oceněný

Nejen úžasná věrnost barev, ale i nenáročná údržba patří mezi výborné vlastnosti prken RELAZZO style. Kromě toho profituje zpracovatel ze systému pokládky, který je až 6 x rychlejší než běžný systém, a to díky promyšlené podkladové konstrukci a spon pro rychlou pokládku. Intenzivní ztvárnění povrchu "Natural" vzniká pomocí hloubkového kartáčování. Vedle povrchu Natural nabízíme RELAZZO style i v kombinované povrchové úpravě kartáčováná/rýhovaná. Všechny varianty nabízí REHAU i v barevném provedení Terra, Tasso a Pino.

Firma REHAU, známa jako specialista pro řešení na bázi polymerů, byla již po několikáté oceněna na významné soutěži Red Dot Design. Poté, co v roce 2013 strhnul na sebe pozornost poroty sklolaminát RAUVISIO crystal, zabodoval v letošním roce zcela odlišný materiál: Terasový systém RELAZZO style, který obdržel prestižní cenu Red Dot Award: Product Design 2015 za přirozeně vypadající povrch Natural v optice dřeva v nově zavedené kategorii "Materiály a povrchové úpravy".


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama