Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Stavoblock – skládačka pro dospělé

Víte, že stavba opěrné zídky či plotu jde mnohem snadněji i bez betonáže základů? Na trhu jsou stavebnicové zahradní prvky Stavoblock, ze kterých je možná realizace plotů, opěrných zdí, schodišť i venkovních kuchyní suchou výstavbou.

Není zapotřebí betonování základů, malt lepidel a další chemie. Vše se skládá rychle a jednoduše jako dětské puzzle. Šetříte tak nejen nervy a čas, ale především své peníze.

Prvky Stavoblock jsou vyrobeny z prvotřídního vybrolisovaného betonu. Sami si můžete zvolit, z jakých typů bloku zeď poskládáte, v nabídce jsou čtyři velikosti. Mezi oblíbené barvy patří bílá, písková, šedá a červenohnědá. Povrch bloků je většinou štípaný, imituje přírodní strukturu, lze ale vytvořit i naprosto hladké či broušené povrchy.
Pohledové bloky Stavoblock jsou skládány na vazbu a mezi sebou spojeny spojkami či táhly, které zabraňují jakémukoli posuvu.

Postavte si rychle a jednoduše opěrnou zídku, schodiště, plot, základ pro pergolu, zahradní dům a mnohé další prvky zahradní architektury ze systému Stavoblock.




STAVOBLOCK system, s.r.o.
logo STAVOBLOCK system, s.r.o.

Stavoblock system, s.r.o. je česká rodinná firma vyrábějící již 23 let unikátní stavební systémy, jejichž tvarové řešení sama vyvíjí a navrhuje. Portfolio společnosti nabízí produktové řady v odvětví fasád, zahradních zdí a dlažeb. Systémy mají společné ...

 
 
Reklama