Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v betonové dlažbě pro tuto sezónu

Společnost BEST, největší český výrobce betonových stavebních prvků, si pro tuto sezónu připravila řadu nových produktů a jejich vylepšení.

Od letošního roku jsou v nabídce dva nové způsoby povrchových úprav dlažby, které zajišťují její dlouhodobou životnost a snadnou údržbu.

Ošetření povrchu lakem a infrazářením zajišťuje kompletní uzavření pórů betonu. Dlažba je tak hedvábně lesklá a má minimální nároky na údržbu. Vysoká praktičnost této dlažby je doplněna o exkluzivní vzhled jednotlivých barevných provedení.

Ošetření povrchu lakem a UV zářením přináší dlažbě ještě vyšší ochranu. Dlažba je zcela odolná i proti výraznému znečištění. Dlouhá životnost krycí vrstvy umožňuje maximální stálost barev.

Tyto povrchové úpravy najdete například u dlažby BEST - TERASOVÁ a také samozřejmě u novinek této sezóny jako jsou dlažba BEST - CHODNÍKOVÁ, či BEST - BELEZA a dalších.

Tyto novinky najdete na webu pod označením BEST IN 2015.


BEST, a.s.
logo BEST, a.s.

BEST, a.s. je jednou z největších firem na výrobu betonových stavebních prvků ve střední Evropě. Dnes BEST, a.s. vlastní 8 výrobních a prodejních areálů s 35 továrnami ve všech regionech Čech i Moravy.

 
 
Reklama