Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vinyl s textilní podložkou je řešení podlahy pro každou domácnost

Patentovaná novinka francouzské firmy GERFLOR znatelně zlepšuje využití vinylových podlah. Vinylová podlaha se speciální textilní podložkou zvyšuje nejen tepelné a zvukové izolační vlastnosti podlahy, ale také pomáhá s vyrovnáním podkladu.

Tato podložka zvyšuje nejen tepelné a zvukové izolační vlastnosti podlahy, ale také pomáhá s vyrovnáním podkladu, a tak šetří náklady spojené právě s tímto nezbytným krokem. Patentované složení podlahy umožňuje velice rychlou a snadnou pokládku.

Není potřeba řešit odstranění nerovností, které bývá velice výraznou položkou v rozpočtu na pořízení nové podlahy i v časovém harmonogramu. Ať už se jedná o parkety, dlažbu, staré PVC nebo například beton, vinylovou podlahu Gerflor můžete bez starostí na stávající povrch položit. Textilní podložka důmyslně doplňuje ostatní vrstvy krytiny a zvyšuje její celkovou kvalitu.

Podlahy GERFLOR jsou díky tomuto jedinečnému řešení vysoce odolné a trvanlivé, pohodlné a komfortní, jednoduše čistitelné a zcela zdravotně nezávadné. Již vzpomínaný vzhled, vycházející z francouzské elegance, lze volit v nepřeberném množství dekorů dle vlastních preferencí.

vinylová podlaha s podložkou Gerflor francouzská
 
 
Reklama