Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahu z modulární kolekce Kährs BLOC si navrhnete sami

Dřevěná podlaha Kährs jako na zámku - rybí kost, pletený nebo holandský vzor. Řada Kährs ID představuje koncept pro další generaci dřevěných podlah této značky.

Na výrobu vrstvených dřevěných podlah získala společnost Kährs patent v roce 1941 a později jako první na trhu představila unikátní spojovací systém mezi lamelami bez použití lepidla. Nabídka vícevrstvých dřevěných podlah se zámkovým spojem je opravdu široká, přesto Kährs neustále vyvíjí a přináší další novinky a možnosti v pokládce oblíbených dřevěných podlahovin.

Řada Kährs ID představuje koncept pro další generaci dřevěných podlah této značky. Reprezentantem nových možností v designu i pokládce je vysoce elegantní a kreativní Kährs BLOC Collection.

Tři dekory: Dub Bloc bílý, Dub Bloc šedý, Dub Bloc přírodní

Tři formáty: 300 x 300 x 15 mm, 300 x 600 x 15 mm a 300 x 900 x 15 mm

Modulární princip vychází ze vzájemné kombinovatelnosti jednotlivých formátů i dekorů. Skládat tradiční i velmi originální a individuální vzory umožňuje spojovací systém s vyjímatelným perem na dvou stranách každé lamely. Dílce jsou 1lamelové s přiznanou kresbou dřeviny dub včetně přírodou zakreslených nepravidelností a suků. Povrch mají kartáčovaný, chráněný přírodním olejem Kährs. Nápaditou strukturu dekorů v ploše pak jemně zvýrazňují i zkosené hrany jednotlivých modulů.

 
 
Reklama