Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Příčky Liapor - proč si zvolit právě tvarovky Liapor?

Nabídka příčkového zdiva je na trhu velmi široká. K výběru příček Liapor najdete jistě více dobrých důvodů.

Příčky Liapor mají výborné akustické a akumulační vlastnosti a při malé tloušťce dosahují výborné ochrany proti hluku. Vyznačují se lepšími zvukově izolačními vlastnostmi - vyšším indexem zvukové neprůzvučnosti, než příčky z jiných materiálů o stejné plošné hmotnosti. Důkazem toho je i zkouška vzduchové neprůzvučnosti provedená dle ČSN EN ISO 140-3.

U stěn z Liaporu není žádný problém dodatečně udělat drážky pro elektroinstalaci a jiné rozvody. Do stěn lze snadno přesně vrtat a frézovat, či snadno zatlouct hřebík. Hmoždinky spolehlivě drží po celou dobu životnosti stěn. K dalším přínosným vlastnostem příček Liapor patří nízká objemová hmotnost, pevnost, požární odolnost, zdravotní nezávadnost a další vlastnosti společně pro celý sortiment zdiva Liapor.

Zdění příčky Liapor Lias Vintířov keramzit mezibytové

V nabídce Liapor najdete příčkové tvarovky v několika provedeních včetně akustického a broušeného (kalibrovaného) zdiva.


LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 
Reklama