Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový technický list W118 - Bezpečnostní příčky RC2/RC3

Knauf pružně reaguje na požadavky stavebního trhu a zvyšující se nároky jednotlivých uživatelů staveb. V roce 2014 jsme rozšířili počet skladeb konstrukcí, které vyhovují aktuálním normám a bezpečnostním požadavkům.

Nový technický list "W118 bezpečnostní konstrukce RC2/RC3" rozšiřuje již vydaný technický list "Bezpečnostní konstrukce RC3.cz". Byly vyzkoušeny nové skladby pro třídu bezpečnosti RC2 a RC3. Jedná se zejména o nové sádrokartonové příčky ve skladbách, které jsou uvedeny v novém technickém listu. Tyto skladby najdou uplatnění při výstavbě rozličných staveb a umožňují splnit požadavky na zvyšující se potřebu uživatelů z hlediska bezpečnostních norem a hlavně z hlediska jejich vlastní bezpečnosti.

Zajímavá skladba v tomto technickém listu je neprůstřelná příčka označená W161 FB4, která zabraňuje prostřelení příčky ráží 0,44 Remington. Veškeré skladby konstrukce jsou certifikovány dle aktuálních platných norem příslušným certifikačním úřadem pro Českou republiku.



Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama