Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na novém webu www.sparuj.cz si vyzkoušejte výpočet spotřeby spárovacích hmot

Chystáte se obkládat koupelnu, kuchyň, chodbu, balkon nebo třeba venkovní terasu? Mimo jiné si každý může vyzkoušet na reálném příkladu širokou barevnou škálu spárovacích hmot.

Pak je tu pro vás připravena praktická webová stránka společnosti Knauf, která se věnuje tématu inovovaných spárovacích hmot a souvisejících produktů. Věřte, že se vyplatí tomuto tématu věnovat trochu pozornosti. Koupíte-li si totiž to správné kvalitní lepidlo a spárovací hmotu, pak si tím zajistíte dlouhou životnost bez rizika, že vaše investice do vlastního obkladu nebo dlažby nebude znehodnocena.

Na webové stránce www.sparuj.cz vtipnou formou „chytrá“ spárovačka nabízí uživatelům možnost výpočtu spotřeby spárovacích hmot, informuje o jejich vylepšených vlastnostech a přednostech. Každý si také může vyzkoušet na reálném příkladu širokou barevnou škálu spárovacích hmot, aby získal představu, která spárovačka bude k jeho obkladu ta nejlepší. Dokonalý obklad je třeba i bezvadně přilepit, proto stránky zahrnují celé téma lepení a spárování obkladů a dlažeb.

Chytrá spárovačka umí dokonce i mluvit, o čemž se každý může na stránkách přímo i přesvědčit. A je možné, že nějakou takovou mluvící spárovačku potká i při nákupech ve stavebninách nebo řetězcích. Kdo se chce dozvědět více, bude nejlepší, když navštíví www.sparuj.cz

Praktická webová stránka společnosti Knauf - www.sparovacka.cz
Praktická webová stránka společnosti Knauf - www.sparovacka.cz

Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama