Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

8. ročník KONFERENCE PODLAHY 2014 (23.-24. září 2014, Praha)

Výzva k přihlášení příspěvku. 23. a 24. září 2014 se v Kulturním centru Novodvorská v Praze 4 uskuteční 8. ročník odborné konference PODLAHY 2014.

Stejně jako v předchozích ročnících konference, i letos bude pojednána celá škála témat, týkajících se úskalí realizace betonových, dřevěných, keramických, laminátových, PVC a dalších podlah a jejich povrchových úprav. Zvláštní zřetel bude brán na často se vyskytující chyby v konstrukcích, které vedou k poškození podlah (vlhkost, trhliny, barevná nestálost, nedodržení rovinnosti atd.) a jejich možné sanaci.

Cílem konference je poskytnout široké stavební veřejnosti nejen možnost seznámit se s aktuálním vývojem materiálů, technologických postupů a systémových řešení, ale i nabídnout posluchačům možnost konzultovat své dotazy, názory a pochybnosti v diskusním fóru s odborníky a v neposlední řadě také možnost poučit se na příkladech chybných realizací a zvolených technologických postupů.

Konference bude akreditována Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě a Českou komorou architektů.

U příležitosti konání konference bude vydán tištěný sborník příspěvků. Příspěvky je možné přednést a publikovat v českém, slovenském a anglickém jazyce. V předsálí proběhne tématická výstava.


BETONCONSULT, s.r.o.
logo BETONCONSULT, s.r.o.

BETONCONSULT s.r.o. - kancelář pro diagnostiku staveb a stavební expertizy nabízí celé spektrum služeb z oblasti diagnostiky stavebních konstrukcí, zkoušení stavebních materiálů a vzdělávání ve stavebnictví, které vyplývají z dlouholetých zkušeností našich ...

 
 
Reklama