Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sheetrock zahrnuje nejen univerzální tmely

Kromě standardních pastózních univerzálních tmelů nabízených v několika velikostních baleních nyní Knauf nabízí rovněž krycí nátěry, výztužné pásky a rohové profily pro několik úprav rohů nebo hran desek.

Tmely SHEETROCK

Tmely SHEETROCK® jsou primárně určeny pro tmelení a finální stěrkování sádrokartonu, omítek a betonů. Vynikají zejména v jednoduchosti nanášení a to v tenkých vrstvách, dále výbornou přilnavostí k podkladům, pomalu nabíhající závěrečnou pevností nutnou pro aplikaci malby či tapety, a navíc jsou velmi snadno brousitelné.

Kromě standardních pastózních univerzálních tmelů nabízených v několika velikostních baleních jsou nyní v prodeji rovněž krycí nátěry, výztužné pásky a rohové profily pro několik úprav rohů nebo hran desek. Jde v podstatě o systém výrobků zvyšující v maximální míře efektivitu a kvalitu výsledné práce. Vše je doplněno o nářadí a pracovní nástroje usnadňující aplikační možnosti a zvyšující rychlost montáže.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama