Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Terrace Massive – flexibilní a variabilní masivní desky ideální pro terasy se zaoblenými tvary

Společnost Inoutic, dodavatel prémiových PVC okenních profilů a systémů z kompozitního materiálu Twinson, uvádí na trh nové robustní terasové desky Twinson Terrace Massive, které jsou uvnitř plné a použitelné z obou stran vždy s jiným povrchem.


Terrace Massive – flexibilní a variabilní masivní desky ideální pro terasy se zaoblenými tvary

Svou flexibilitou jsou ideální k obložení bazénů či pro vybudování teras v nejrůznějších tvarech a umožňují splnit jakákoli přání a požadavky.

Terasové desky Terrace Massive jsou vyrobeny z kompozitního materiálu Twinson, který se vyznačuje vyváženým poměrem svých dvou složek – 50 % dřeva s certifikací PEFC a 50 % PVC. Jejich spojením získává Twinson výhody obou těchto materiálů, tzn. přírodní vzhled a hřejivý pocit ze dřeva a zároveň trvanlivost PVC, včetně jeho minimálních nároků na údržbu.

Na rozdíl od variant desek Twinson O-Terrace a Twinson O-Terrace+, které v sobě skrývají duté komory, jsou desky Terrace Massive v celém objemu plné a stejnobarevné. Desky lze přesně oříznout do požadovaného tvaru či rozměru, a protože není nutné použít zakončovací profil (desky jsou celobarevné), vznikne plynulý přechod. Pro obkládání organických kontur byla vyvinuta speciální otočná svorka, která umožňuje montáž desek v jakémkoli úhlu ke spodní konstrukci. To vše přináší široké možnosti jejich využití, například při realizaci teras, cestiček nebo k obložení bazénů či záhonků.

Desky Terrace Massive mají z každé strany jiný typ povrchu – na jedné drážkovaný, na druhé zcela hladký, který dosud neměl žádný jiný model z nabídky. Oboustranné použití dává deskám větší prostor pro kreativitu, stejně jako 8 barevných variant, což je nejširší barevná nabídka na trhu s kompozitními materiály. Vybrat si lze z odstínů – vlašský ořech, oliva, lískový ořech, kůra, kámen, meruňka, rašelina a lékořice.
 
 
Reklama