Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Příští týden se koná odborná konference POVRCHOVÉ ÚPRAVY VE STAVEBNICTVÍ 2013

Ve středu 18. 9. 2013 se v Kulturním centru Novodvorská v Praze 4 uskuteční 1. ročník odborné konference POVRCHOVÉ ÚPRAVY VE STAVEBNICTVÍ, kterou pořádá společnost BETONCONSULT, s.r.o.

Konference Povrchové úpravy ve stavebnictví Betonconsult 2013


Tématem konference je široká problematika povrchových úprav stavebních objektů, úskalí různých způsobů aplikací, materiálů a technologií i jejich osvědčená řešení a nejnovější inovace. Přihlášené příspěvky jsou rozděleny do sekcí Povrchové úpravy kovových konstrukcí, Povrchové úpravy betonových konstrukcí, Pohledové betony, Fasády, Povrchové úpravy v interiéru a Povrchové úpravy v památkách, v nichž bude mimo jiné pojednána např. problematika žárového zinkování, ochranných systémů betonových konstrukcí či problematika pohledových betonů. Dále jsou přihlášeny velmi zajímavé příspěvky o specifických aspektech zateplovacích systémů, povrchových úprav fasád a stěn v interiérech. Nebudou chybět příklady z praxe, poučení z chybných realizací i praktické rady a zkušenosti.

Odbornými garanty konference jsou Doc. Ing. Jiří Dohnálek, CSc. a Ing. Petr Tůma, Ph.D., kteří se dlouhodobě na odborné úrovni zabývají vadami a poruchami staveb, a to také z hlediska povrchových úprav.

Konference je akreditována v programech celoživotního vzdělávání České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (2 body) a České komory architektů (2 body). Podrobné informace, program konference, anotace příspěvků a on-line přihlášky jsou dostupné na webových stránkách konference www.konferencepovrchoveupravy.cz.

Kontakt a sekretariát konference:
BETONCONSULT, s. r. o.
V Rovinách 123, 140 00 Praha 4
e-mail: konference@konferencepovrchoveupravy.cz
Tel./fax: +420 244 401 879


BETONCONSULT, s.r.o.
logo BETONCONSULT, s.r.o.

BETONCONSULT s.r.o. - kancelář pro diagnostiku staveb a stavební expertizy nabízí celé spektrum služeb z oblasti diagnostiky stavebních konstrukcí, zkoušení stavebních materiálů a vzdělávání ve stavebnictví, které vyplývají z dlouholetých zkušeností našich ...

 
 
Reklama