Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dlažba HOLLAND jak ji neznáte

Určitě jste se již někdy setkali se standardní a v podstatě „notoricky známou“ dlažbou HOLLAND, která se používá na dláždění chodníků, parkovacích míst, cestiček okolo rodinných domů a dalších zpevněných ploch.

Společnost PRESBETON objevila skrytý potenciál této dlažby a pomocí speciální povrchové úpravy, tzv. rumplováním, oživila tuto v podstatě zcela obyčejnou dlažbu. Při rumplování jsou plochy a hrany záměrně otlučeny a svým vzhledem tedy imitují staré dlažební kameny. V rumplovaném provedení působí tato dlažba velice ušlechtilým dojmem, který ještě podtrhují vybrané barevnosti - přírodní barva a colormixy Arktis, Kalahari a Festival.

Nová tvář“ této dlažby umožňuje využití všude tam, kde vynikne její přirozený vzhled - v okolí rodinných domů, v zahradách, parcích aj. Svým vzhledem je také předurčena na zpevněné plochy v historických částech měst a obcí. Vyrábí se ve výšce 60 mm, a je tedy vhodná pro lehký a středně náročný provoz, tzn. občasný pojezd osobními automobily.

Dlažba je opatřena impregnací proti znečištění a pronikání vody.

více na www.presbeton.cz



PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...

 
 
Reklama