Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Krásu a výsledný dojem z dřevěné podlahy dotvářejí detaily

Moderní technologie v kombinaci s ověřenými řemeslnými postupy umožňují dílnám švédského výrobce dřevěných vícevrstvých krytin Kährs vytvářet okouzlující produkty.

dřevěná podlaha krytina Kährs palubky
Dub červený, 3lamela, saténový lak

Osvěžte si s příchodem jara interiér vhodně zvolenou dřevěnou krytinou, variant je celá řada

Klasické dřeviny typu buk či dub jsou opracovávány a povrchově ošetřovány do nepřeberného množství vzorů a odstínů, nemluvě o nabídce dekorů, sáhnou-li designéři po dřevinách neobvyklých, chcete-li méně tradičních. Kromě druhu dřeviny a její originální kresby tak hrají roli způsob provedení, úprava povrchu i rozměr lamely.
1lamelová palubka rozhodně působí jinak než 3lamelová, hodí se do prostor odlišného charakteru i rozměrů. Podobně je tomu s povrchovou úpravou, škrábané a kartáčované rustikální dekory kontrastují s jemnými vzory minimálních odchylek v kresbě i odstínu. Olej na povrchu podporuje přirozenost, lak dřevu umí dodat decentní mat i nebývalý lesk až třpyt. Správným sladěním typu dřeviny, jejího třídění a počtu lamel s úpravou povrchu každoročně vznikají desítky různých dekorů, charakterově roztříděných do kolekcí.
Celkový dojem z podlahy bezesporu ovlivní také rozměr výsledné lamely. Dvoumetrové palubky si vyžadují a bezesporu také zasluhují výhradně rozměrné a vzdušné prostory.

Další informace o podlahovinách Kährs
 
 
Reklama