Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dokonale hladký povrch podlahy se samonivelizační stěrkou

Důraz na preciznost je požadována ve všech stavebních profesí, včetně podlahářů. Profesionálním pomocníkem pro vytvoření rovné podlahy s milimetrovou přesností je samonivelizační podlahová stěrka Baumit Nivello Quattro.

Chystáte se položit novou dlažbu, plovoucí podlahu, lino či koberec?
Není podklad podlahy rovný nebo je ve spádu či jinak poškozený?

Vylitím podlahové stěrky na stávající podklad se v místnosti samo vytvoří rovná hladina a získáte tak precizní povrch bez trhlin a viditelných pórů. Stěrka je nenáročná na zpracování, rychle tuhne, vrstva od 1 do 20 mm je pochozí za 2 -3 hodiny a s podkládkou dalších vrstev můžete začít po 24 hodinách. Stěrku lze použít i na podlahové vytápění díky jejím unikátním vlastnostem - vede velmi dobře teplo a je odolná vůči vnitřnímu napětí.

Baumit Nivello Quattro je tak ideálním řešením pro vyrovnání všech standardních podkladů v obytných prostorách, včetně kuchyní a koupelen.


Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 
Reklama