Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Když dřevěnou podlahu, tak od 1 FLOOR nyní s 15% slevou

Letní slevová akce 15% potrvá od 15. června do 15. srpna 2012 a vztahuje se na 8 vybraných dekorů dřevěných podlah Kährs a LM Flooring, které najdete exkluzivně v nabídce prodejen 1 FLOOR.

Chystáte-li se kupovat dřevěnou podlahovou krytinu, máme pro vás tip, jak si dobře vybrat a ušetřit zároveň. Specializovaná prodejní síť s podlahovými krytinami 1 FLOOR právě přichází s dvouměsíční slevovou akcí. Od 15. června do 15. srpna 2012 máte možnost pořídit celkem osm dřevěných dekorů značek Kährs a LM Flooring s 15% slevou. Jedná se o exkluzivní dekory dřevin dub a jasan, které jsou výhradně v nabídce prodejen s označením 1 FLOOR, tedy v 50 prodejnách se zastoupením v České republice a ve 20 dalších na Slovensku.

Dřevěné krytiny Kährs s prověřenou tradicí a ekologickým přístupem

Mezi čtyřmi dekory třívrstvých palubek značky Kährs najdete dřeviny dub a jasan. Jedná se o palubky, které jsou již z výroby vybaveny zámkovým spojem Woodloc® 5S pro pokládku plovoucím způsobem. Dvojici původních dekorůdub Garmisch a dub Tower nyní doplňují dvě čerstvé novinky dub Abetone a jasan Ceriale. Všechny dekory lze položit na podlahové vytápění.

Dub Garmisch
Dřevěná krytina Kährs Dekor Dub Garmish

1lamelový vzor o rozměrech palubky 2420x187x15 mm, kartáčovaný povrch chráněný vrstvou do běla tónovaného přírodního oleje, každou palubku zvýrazňuje mikro zkosení na hranách.
Cena za 1 m2 včetně 20% DPH po slevě: 1.734,- Kč


Dub Tower
Dřevěná krytina Kährs Dekor Dub Tower

1lamelový vzor o rozměrech palubky 1810x150x7 mm, nízká konstrukční výška umožňuje pokládku v podstatě bez omezení, přírodní medový odstín dřeviny dub chrání vrstva matného laku, palubky zvýrazňuje mikro zkosení hran.
Cena za 1 m2 včetně 20% DPH po slevě: 1.081,- Kč


Dub Abetone
Dřevěná krytina Kährs Dekor Dub Abetone

3lamelový vzor o rozměrech palubky 2423x200x13 mm, opět nižší konstrukční výška palubky, povrchová úprava matným lakem, tradiční dubový dekor s jemnou strukturou.
Cena za 1 m2 včetně 20% DPH po slevě: 1.050,- Kč


Jasan Ceriale
Dřevěná krytina Kährs Dekor Jasan Ceriale

3lamelový vzor o rozměrech palubky 2423x200x13 mm, povrch ošetřený matným lakem chrání světlou kresbu nezaměnitelného jasanu.
Cena za 1 m2 včetně 20% DPH po slevě: 999,- Kč


Dřevěná krytina LM Flooring Dekor Dub Chalet přírodní

Mladší značka LM Flooring má rovněž co nabídnout

Nabídku značky Kährs doplňuje čtveřice nových a bezesporu i vydařených dubových dekorů značky LM Flooring. Dekory ve čtyřech odstínech od světlé po tmavě hnědou nesou palubky o rozměrech 1820 x 140 x 12,7 mm. Krásu oblíbeného dubu zvýrazňuje matný lak, kartáčovaný povrch a zkosení hran na dlouhých stranách. Všechny čtyři dekory vícevrstvých palubek jsou vybaveny zámkovým spojem pro plovoucí pokládku, kterou lze provést i na podlahové vytápění.
Jednotná cena za 1 m2 včetně 20% DPH po slevě: 999,- Kč


Dřevěná krytina Dekor Dub Chalet bílý malý
Dřevěná krytina Dekor Dub Chalet přírodní malý
Dřevěná krytina Dekor Dub Chalet Special šedý malý
Dřevěná krytina Dekor Dub Chalet temně hnědý

Více informací o prodejnách sítě 1 FLOOR, podlahových krytinách i slevové akci
 
 
Reklama