Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Velkoformátová dlažba MONUME

Pro letošní rok přichází firma PRESBETON se zajímavou novinkou - velkoformátovou dlažbou MONUME, která je díky svému modernímu designu předurčena k širokému využití v soukromém i veřejném sektoru.

Velikost dlažebních kamenů (600 x 400 mm nebo 600 x 200 mm) zaručuje velice rychlou a jednoduchou pokládku. Dlažba je vyráběna ve 2 barevných provedeních, 4 colormixech a s hladkým nebo tryskaným povrchem. Vzhledem k velikosti kamenů se bude spíše vyjímat na větších plochách jako jsou náměstí, chodníky, pěší zóny či prostranství u obchodních centrech. Skvěle také určitě dotvoří zpevněné plochy v okolí rodinných domů. Výška dlažby je 80 mm, a tak je vhodná jak pro středně těžký provoz, tak i pro místa s vyšším zatížením.

Moderní dlažba MONUME plní nároky současných trendů v oboru betonových prvků. Kombinace elegantního vzhledu, velkého formátu a dostatečné pevnosti umožňuje všestranné využití, které ocení všichni milovníci kvalitních dlažeb.

Více informací o moderní velkoformátové dlažbě MONUME

Moderní velkoformátová dlažba MONUME od Presbetonu

PRESBETON Nova, s.r.o.
logo PRESBETON Nova, s.r.o.

Přední výrobce betonového zboží v České republice - využití jak v soukromém sektoru (okolí rodinných domů, terasy, zahrady aj.), tak i ve veřejném (parky, náměstí, chodníky, cyklostezky, parkoviště aj.). Venkovní dlažba - zámková a skladebná dlažba, plošná ...

 
 
Reklama