Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Deska Massivbauplatte získala Hlavní cenu v celostátní soutěži Výrobek roku 2012

V 6. ročníku soutěže stavebních materiálů, výrobků a technologií, které pořádá Národní stavební centrum a vydavatelství Vega, byla oceněna masivní stavební deska Knauf jednou ze tří Hlavních cen.

Vyhlášení výsledků proběhlo 27. dubna 2012 v NSC v Brně. Porota složená ze 17 odborníků středních a vysokých škol stavebního zaměření ocenila praktické a efektivní vlastnosti této stavební desky.

Sádrokartonová masivní deska KNAUF MASSIVBAUPLATTE o rozměrech 625 x 2000 x 25 mm má protipožární odolnost, vysokou únosnost a nižší náklady na zpracování. Tloušťka desky 25 mm přináší uživateli výhody v podobě zvětšení vzdálenosti profilů, na které se deska připevňuje - ze standardních 625 mm na 1000 mm. To představuje až 40% úsporu v nákladech na profily. S tloušťkou souvisí i jednodušší montáž a kratší pracovní časy. Dva obvykle používané pláště desky je možné nyní nahradit pouze jedním – deskou Massivbauplatte. Hmotnostně jsou desky srovnatelné s klasickou sádrokartonovou deskou. Další předností je šířka 625 mm, protože desku lze při stejné hmotnosti snáze uchopit a jednodušeji s ní manipulovat.

Více informací o desce Knauf Massivbauplatte

Sádrokartonová deska KNAUF MASSIVBLAUPLATTE - výrobek roku 2012
 
 
Reklama