Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Deceuninck získala ocenění za kompozitní obkladový materiál Twinson O-Wall

Inoutic / Deceuninck získala bronzovou medaili v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2011 za svůj kompozitní obkladový materiál Twinson O-Wall.

Twinson O-Wall získal bronzovou medaili v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2011

Současně představila další inovace populárního stavebního systému z kompozitního materiálu Twinson.

Twinson O-Wall

Twinson O-Wall získal bronzovou medaili v soutěži Stavební výrobek – technologie roku 2011 za unikátní řešení obkladového systému vnějších stěn. Na český trh byl uveden na jaře loňského roku a setkal se s velkým zájmem investorů a zákazníků. Kompozitní materiál Twinson představuje cestu ve vývoji stavebních materiálů budoucnosti, které mají mnohem delší trvanlivost než ryze přírodní materiály a navíc jsou plně recyklovatelné, takže minimálně zatěžují životní prostředí. Twinson O-Wall je k dostání v široké síti prodejců, jejich kontaktní údaje naleznete na nových webových stánkách www.inoutic.cz.

„Ocenění v podobě bronzové medaile bereme jako další potvrzení kvality našeho obkladového odvětrávaného systému vnějších stěn Twinson O-Wall a jsme za něj velmi rádi,“ uvedl Radek Slabák, generální ředitel společnosti Inoutic, a dodal: „Dokladem kvality našich výrobků je i návaznost na loňský ročník, kdy jsme získali stříbrnou medaili pro náš okenní profil Eforte, který splňuje náročná kritéria pro nízkoenergetické a pasivní domy.“

Novinky u Twinson O-Terrace a Twinson O-Terrace+

Twinson O-Terrace+ terasové desky se 7 komorami, se sponami v plastovém provedení
Desky Twinson O-Terrace+ se nově vyrábí se 7 komorami. Nové konstrukční řešení zajišťuje vyšší pevnost a odolnost proti případnému poškození tlakem a desky tak mají i vyšší nosnost. Hmotnost desek i při větším počtu komor zůstala zachována.

Došlo k nahrazení původních kovových spon, které slouží pro uchycení terasových desek k nosné hliníkové konstrukci, sponami v plastovém provedení. Plastové spony lépe vyrovnávají dilataci mezi deskami, tzn., že lépe „absorbují“ roztažnost desek. Plastové spony jsou nově dodávány jak pro Twinson O-Terrace, tak i Twinson O-Terrace+.

Společnost Inoutic / Deceuninck pro své zákazníky připravila trvalé 10% snížení pořizovací ceny na kompletní sortiment teras Twinson O-Terrace a Twinson O-Terrace+. Celý systém lze zakoupit u certifikovaných prodejců, kteří poskytují i odbornou montáž teras či obkladů bazénů dle přání zákazníků. Kontakty na certifikované prodejce dle regionů



 
 
Reklama