Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Dubnové dny otevřených dveří v showroomech Kratochvíl parket profi s prezentacemi podlahových krytin pro rok 2012

Představení novinek v sortimentu dřevěných, vinylových a laminátových krytin proběhne ve dvou dubnových termínech - 10. – 12. dubna v showroomu KPP Praze a 17. – 19. dubna v showroomu KPP v Brně.

K vidění budou novinky v sortimentu dřevěných, vinylových i laminátových krytin

Společnost Kratochvíl parket profi, český dovozce a prodejce podlahových krytin, zve opět po roce na návštěvu svých showroomů a prohlídku novinek v sortimentu podlahovin pro rok 2012.

Dny otevřených dveří u KPP tentokrát proběhnou ve dvou dubnových termínech, 10. – 12. dubna v Praze a 17. – 19. dubna v Brně. Zajímají-li vás novinky, které si výrobci především dřevěných, laminátových, vinylových krytin připravili, přijďte se podívat. Otevřeno bude od 9.00 do 17.00 hodin a vítáni jsou všichni, obchodní partneři KPP, architekti, projektanti, podlahářské firmy, investoři i ostatní zainteresované osoby, které se zajímají o novinky a trendy v oblasti podlahových krytin. Po celý den bude zajištěno občerstvení formou teplého i studeného rautu.

10. – 12. 4. 2012Showroom KPP v PrazeČeskomoravská 12, Praha 9
17. – 19. 4. 2012Showroom KPP v BrněBohunická cesta 1/328, Moravany u Brna
Novinky, na které se můžete těšit

Představovaných novinek bude celá řada. Dominující značkou je bezesporu švédský výrobce dřevěných vícevrstvých krytin Kährs. Ten si pro letošek připravil více než 30 nových dekorů, rozdělených do zcela nových i stávajících kolekcí. Jednou z brusu nových kolekcí je blyštivá kolekce Shine Collection s osmi dekory extra vysokého lesku, který je u dřevěných krytin výjimečný. Zajímavá je i kolekce Arbusto, její dubové dekory jistě nadchnou příznivce starobylého vzhledu. Povrch je ručně opracován prostřednictvím exkluzivní technologie „Riverstone“, exkluzivní řemeslné techniky Kährs. Jedná se o speciální metodu opracování dřeva, která přináší vzhled a povrch kopírující suky. Výsledkem je absolutně plastický povrch podlahy, což ucítíte i přes podrážku bot. Suky na omak působí dokonale plasticky a evokují „3D“ vzhled. Místa okolo suků se ručně ohoblují do hloubky, čímž se suky zvýrazní a vytvoří design starých prkenných podlah. Zajímavosti však přinesou i stávající kolekce, například loňská extra rustikální řada Da Capo nabídne nový dekor Dub Natura.

Kratochvíl parket profi, dřevěné krytiny, kolekce Vintage EditionKPP Bauwerk kolekce Vintage Edition

V sortimentu dřevěných krytin holandské značky Solidfloor rozhodně stojí za povšimnutí 5 nových dekorů v rámci kolekce Vintage. Dekory podtrhují přirozenost dřeviny a její surovou krásu. 4 novinky najdeme také v elegantní a stylové kolekci New Classics, tyto dekory působí harmonicky, vznešeně až zámecky.
Německý výrobce Bauwerk překvapil netradiční kolekcí Vintage Edition, která prostřednictvím 11 dekorů osloví odvážnější zákazníky, kteří hledají originalitu, propojení starého s novým, styl a trendy. Vybrané dekory jsou mořeny do odstínů modré, zelené, červené nebo žluté, jiné nabízejí například novinových potisk.

Výrobce Windmöller Flooring, německý specialista na vinyly nové doby, představil pod označením Stars dvě kolekce plovoucích vinylových krytin. Kolekce DESIGNline® Connect Bacana Stars a DESIGNline® Connect Laguna Stars přinášejí vzory dlažby převážně imitující strukturu kamene. Dekory jsou světlé i tmavší, s jemnější i výraznější kresbou, vždy však s přiznanou - strukturovanou spárou mezi jednotlivými vinylovými dlaždicemi, která dodává na autentičnosti.

V sortimentu laminátových krytin německé značky Witex byly představeny nové dekory v rámci stávajících kolekcí Marena Maxi V2, Xenia, Piazza, Grande anebo Color.

Pro více informací navštivte www.kpp.cz, zájemci mohou potvrzení účasti zasílat e-mailem na adresu info@kpp.cz.

KPP Showroom BRNO - dny otevřených dveří 2012KPP Showroom Brno
 
 
Reklama