Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové webové stránky Fermacell věnované výtahovým šachtám

V nové sekci naleznete všeobecné požadavky, technologický postup montáže, detaily řešení, výhody, fotogalerii a přehled doporučených realizačních firem, certifikovaných pro systémy FERMACELL.

Od začátku září je na webových stránkách společnosti Fermacell dostupná nová sekce, která je věnována opláštění výtahových šachet sádrovláknitými a cementovláknitými materiály FERMACELL.

Výhody použití opláštění výtahových šachet systémem FERMACELL jsou zřejmé – jedná se o certifikovaný systém pro výtahové šachty se 40-letou zkušeností v suché výstavbě, který umožňuje rychlou a flexibilní montáž a jehož součástí je rozsáhlý servis a odborné poradenství. Majitelé ocení životnost, bezpečnost a ekonomickou efektivnost systému, obyvatelé a uživatelé domu zejména prvotřídní vzhled nové výtahové šachty.

Obecný popis opláštění výtahových šachet systémem FERMACELL a všeobecné požadavky, ale i technologický postup montáže, detaily řešení, výhody, fotogalerii a přehled doporučených realizačních firem, které rekonstrukci či realizaci nové výtahové šachty pomocí systému FERMACELL zajistí.


Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 
Reklama