Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Knauf RenoKitt - lehčený, vysoce pružný a brousitelný tmel

Tmel pro opravy trhlin v omítkách, betonu, dřevu. Používá se pro tmelení spár sádrokartonových konstrukcí či v detailu napojení stropu na přilehlou stěnu. Eliminuje opětovnou tvorbu trhlin.

Firma Knauf je známá především jako výrobce sádrokartonových desek, důležitých pro technologii suché výstavby, ale svou pozici na trhu hájí rovněž v oblasti suchých maltových směsí a také stavební chemie. Právě zde se produktová řada Knauf velmi rychle rozrůstá. Vzpomeňme například na nedávno uvedenou řadu barev TS Colors. O tradičních výrobcích stavební chemie ani nemluvě. Stalo se rovněž pravidlem, že každý rok přináší Knauf v tomto směru něco nového. Ani letošek nebude výjimkou. Naopak, novinek je hned několik a my vás s nimi postupně seznámíme. Abychom byli konkrétní, tak v oblasti výrobků stavební chemie přicházíme v roce 2011 se zcela novým produktem, který bude distribuován pod obchodním názvem Knauf RenoKitt. O co se jedná? Jde o výplňový, lehce brousitelný tmel, který je dodáván v kartuši o objemu 310 ml.

Tmel je extrémně pružný s výbornou přilnavostí k podkladu a maximálně tak eliminuje opětovné prokreslení trhlin. Proto je vhodný například i pro opravy omítek ostění při výměně oken. Po vyschnutí je velmi dobře přetíratelný běžnými disperzními barvami jako Knauf Fine nebo Knauf Stone.


Knauf Praha s.r.o.
logo Knauf Praha s.r.o.

Společnost KNAUF Praha s.r.o. působí na českém stavebním trhu od roku 1991. Je jedním z nejvýznamnějších výrobců stavebních materiálů v oblasti sádrokartonových produktů a systémů. Značka Knauf je vždy spojována s vysokou kvalitou a nadstandardním ...

 
 
Reklama