Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v sortimentu lepicích malt Ceresit

Nová tenkovrstvá malta CM 11 PLUS má zvýšenou přilnavost. Flexibilní lepicí maltou CM 12 PLUX FLEX lze lepit obklady a dlažbu i na podklady s podlahovým vytápěním, vhodná i pro exteriéry.

Nová tenkovrstvá lepicí malta CM 11 PLUS má zvýšenou přilnavost a je vhodná k lepení všech druhů keramických obkladů a dlažby. Při použití v interiéru ji je možné použít i k lepení nenasákavé dlažby, v exteriéru je použití v takovém případě podmíněné. Ideální je pro lepení na stabilních a stálých podkladech, vhodná je také k lepení na hydroizolační materiály. Nová malta je voděodolná a mrazuvzdorná, snadno se zpracovává, má nízkou spotřebu a je stabilní na svislých plochách. Malta CM 11 PLUS je zařazena do třídy C1T s přídržností vyšší než 0,5 N/mm2.

Flexibilní lepicí maltou CM 12 PLUX FLEX lze navíc lepit obklady a dlažbu i na podklady s podlahovým vytápěním, v exteriéru je možné ji použít i na složitějších aplikacích, jako je např. lepení obkladů a dlažby na balkónech a lodžiích. Podle normy ČSN EN 12004 je zařazena do třídy C2T a její přídržnost je vyšší než 1 N/mm2.

 
 
Reklama