Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový katalog lepidel na obklady a dlažbu Ceresit

Nový katalog „Ceresit lepicí malty jako součást systémových řešení“ obsahuje kompletní přehled lepicích malt na obklady a dlažbu včetně doporučených systémových řešení Ceresit a plní i roli "průvodce".

Nová brožura velmi srozumitelně odráží změny ve značení a novou kategorizaci lepidel a bude tak plnit i roli průvodce v široké nabídce sortimentu stavební chemie Ceresit. Navíc pomůže s výběrem vhodných produktů a systémů. „Chceme, aby si nejen každý obkladač, ale i zákazník při výběru výrobků v prodejně odpověděl na otázku, kde, na jaký podklad a co bude lepit a podle našich symbolů si rychle vybral produkty, které jeho potřebám vyhovují.“, uvedl Jiří Pavlíček a dodal: „Piktogramy podrobně charakterizují jednotlivé výrobky a způsob jejich zatřídění. Další pomůckou bude i rozdělení produktů podle nároků, které jsou na systémová řešení kladeny – už označení Basic, Comfort, Professional a Special napoví, že z jiných produktů si budou vybírat zákazníci u běžných požadavků při lepení obkladů kuchyně a z jiných ti, kteří budou lepit na nestandardní podklady, jako např. dřevo, kov anebo oblíbené obkladové materiály, jako např. mramor nebo skleněnou mozaiku“.

Nový katalog bude k dispozici u všech autorizovaných prodejců stavební chemie Ceresit, zájemci si jej budou moci stáhnout i na stránkách www.ceresit.cz.

 
 
Reklama